Een doorlopend krediet aanvragen? Zorg voor een betrouwbare kredietverstrekker!

Heb je plannen om te verbouwen of moet je auto worden vervangen? Het aanvragen van een doorlopend krediet stelt jou in staat, dit te realiseren. Zo hoef je niet direct een grote som geld zelf op te hoesten. Maar wat is een doorlopend krediet? Zorg ervoor dat je bij een betrouwbare kredietverstrekker terecht komt!

Doorlopend krediet

Zoals de naam het al zegt, is een doorlopend krediet een lening, die je tijdens de looptijd doorlopend kunt blijven aanspreken. Je leent een bepaald bedrag en betaalt daar maandelijks een rentepercentage over. Alleen over het bedrag dat je ook echt opneemt, wordt de rente berekend. Naast de rente betaal je ook een deel aflossing. Het is natuurlijk wel de bedoeling, dat het geleende geld uiteindelijk volledig wordt terugbetaald.

Flexibiliteit

Een doorlopend krediet aanvragen, vergroot jouw financiële flexibiliteit. Bij deze vorm van lening kan je het afgeloste bedrag namelijk ook weer opnieuw lenen. Een doorlopend krediet kent namelijk geen einddatum, tenzij jij hem uiteindelijk besluit op te zeggen na volledige betaling van de geldsom.

Rente

Bij een doorlopend krediet is de rente variabel. Dit betekent dat de rente enorm kan variëren. Hiermee verandert jouw maandbedrag dus ook. Stijgt de rente ineens enorm, dan kan je overwegen om de lening ineens of deels extra af te lossen. Zo houd je de kosten beheersbaar.

Betrouwbare kredietverstrekker

Zorg dat je voor het afsluiten van een doorlopend krediet in zee gaat met een betrouwbare kredietverstrekker. De lasten van de lening gaan immers lange tijd deel uitmaken van jouw vaste lasten. Zaak om een betrouwbare kredietverstrekker in de arm te nemen en zo de risico’s te beperken.

Doorlopend krediet aanvragen

Ga je uiteindelijk de stap zetten en een doorlopend krediet aanvragen, dan kun je online diverse vrijblijvende offertes opvragen. Zorg dat je alle voor- en nadelen goed met elkaar vergelijkt. Vervolgens kun je de lening online afsluiten. Afhankelijk van de geldverstrekker heb je eventueel een gesprek met een adviseur en wordt jou gevraagd om enkele documenten te verstrekken.

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Premium Partners

Traxion