CIS registratie eenvoudig verwijderen

Er komen vaak financiële risico’s voor in het leven en bedrijf van mensen. Een verzekering kunt u hiertegen beschermen door betaling te claimen en ze te laten vallen onder de dekkingsvoorwaarden. Niet alle mensen kunnen echter gemakkelijk een verzekering afsluiten. Een van de redenen hiervoor is omdat hun persoonsgegevens zijn geregistreerd bij Stichting CIS. Ook al lijkt het verwijderen van CIS registratie onmogelijk, u kunt het veranderen. De CIS database is toegankelijk voor bijna alle verzekeraars. Het slaat de belangrijke details van klanten op met betrekking tot hun gedrag. Zo kunnen verzekeraars eenvoudig achterhalen of u in het verleden verzekeringsfraude heeft gepleegd. De informatie voorkomt toekomstige fraude en houdt frauduleuze klanten weg.

Redenen waarom u CIS registratie krijgt

U zult nooit weten waarom u een CIS registratie krijgt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat bij uw naam een negatief aantal schadevrije jaren wordt geregistreerd. Daarnaast kan het ook komen omdat u uw rijbewijs kwijt bent of omdat u uw afspraken met de verzekeraar niet nakomt. Andere redenen zijn verzekeringsfraude en beledigend gedrag tegen de verzekeraars. Er zijn veel gevolgen als u zich bij CIS laat registreren, inclusief de moeilijkheid om dekking te krijgen. Verzekeraars nemen een kijkje in de database en bepalen of ze uw aanvragen goedkeuren.

CIS registratie wijzigen en verwijderen

Als u een CIS registratie hebt is er goed nieuws. Na verloop van tijd verdwijnt het namelijk uit de database. Dit is afhankelijk van het type melding. De kortste melding is 15 maanden en de langste is 8 jaar. Wie fraude pleegt, krijgt het langst zijn naam geregistreerd. U kunt de CIS registratie wijzigen of terugdraaien als deze onterecht of onjuist is. Dit kan door een verzoek tot correctie in te dienen bij de verzekeringsmaatschappij. De verzekeraar bepaalt of uw verzoek gegrond is of niet. Het is ook mogelijk om deze klacht met behulp van een professionele advocaat voor de rechter te brengen.

Een verzekeringsadvocaat inhuren

Het verwijderen van een CIS registratie is niet mogelijk omdat u en verzekeraars niet bevoegd zijn om die taak uit te voeren. Alleen de persoon die uw naam heeft geregistreerd, kan dat doen. Het achterhalen van deze persoon is belangrijk als u de CIS registratie wilt verwijderen. Dan is een verzekeringsadvocaat een uitkomst. Zij zullen een verzoek indienen om de gegevens in te zien en belangrijke informatie te achterhalen. Deze omvatten wie u heeft geregistreerd, waarom en wanneer. Zorg er dus voor dat u de juiste advocaat krijgt die u kan helpen bij het verwijderen van CIS. Zoek nu de juiste advocaat en laat direct uw CIS registratie verwijderen!

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Premium Partners

Traxion